Häng upp högtalaren på väggen med SYMFONISK Tavelram

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

IKEA höll idag låda och visade upp sin senaste produkt som de i samarbete med Sonos har tagit fram - SYMFONISK Tavelram. Precis som andra högtalare i SYMFONISK-serien så kommer Tavelram att gå att gruppera med andra Sonos-högtalare och köper du två Tavelram så kommer du kunna koppla dessa i stereo. Tavelram har även stöd för AirPlay 2 men inte Bluetooth och fysiska knappar för play/paus och volym.

SYMFONISK tavelram lanseras den 15 juli och prislappen ligger på 1 795 kronor och det kommer även lanseras flera utbytbara paneler som kostar mellan 200-400 kronor.

Källa: IKEA

Skriven av Marcus Attefors

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.