Apple släpper Beats Studio Buds

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Beats Studio Buds är ett par True Wireless-hörlurar som har en egenutvecklad membranhögtalare med två element som skall klara stereoseparation utmärkt. De har även stöd för ANC (aktiv brusreducering) och transparens som vi redan idag har i AirPods-serien. Beats Studio Buds har en batteritid på åtta timmar och sen går det att få två extra laddningar i det medföljande fodralet. De har även stöd för Fast Fuel som ger oss en timmes lyssning om vi laddar dem i fem minuter. Något som överraskade ordentligt var att Beats Studio Buds kommer med USB-C-uttag istället för Lightning.

Prislappen ligger på 1 590 kronor och de kommer i färgerna röd, svart och vit och lanseras någon gång nu under sommaren. Vill du läsa mer om dem går det att göra på Apples hemsida.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.