Vinnarna av Apple Design Awards är presenterade

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Apple Design Awards är nu över och vinnarna har korats. Det delades ut priser till de tolv bästa apparna och spelen som finns i App Store. Här vinner man inte för att man har flest nedladdningar utan istället går Apple på originella idéer och där man har tagit ut svängarna och vågat kreativiteten flöda lite extra. Susan Prescott, Apples vice VD för Worldwide Developer Relations och Enterprise och Education Markering säger:

"Årets vinnare av Apple Design Awards har satt en ny standard för vad en riktigt bra appupplevelse innebär och vi gratulerar dem till en välförtjänst vinst. De här utvecklarnas skapelser visar vilken stor betydelse appar och spel har i vår vardag, samtidigt som de är perfekta exempel på våra sex nya priskategorier."

Vill ni spana in vilka appar och spel som vann i år så kan ni göra det här.

Skriven av Marcus Attefors

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.