Ta en nostalgitripp och upplev iOS 4 på nytt

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Är du sugen på att resa cirka 10 år tillbaka i tiden så kan du göra det med hjälp av utvecklaren Zanes senaste app. I appen som laddas ned via TestFlight kan vi återuppleva iOS 4 igen. Vi får hem hemknapp i botten av skärmen, slide to unlock och telefonbok, kamera, inställningar och allt annat är precis som det var i iOS 4. Det är några saker så som iMessage och YouTube som inte fungerar men det är fantastiskt utfört på det stora hela.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Är du sugen på att testa appen så gör det du det genom att klicka dig vidare här.

Uppdatering:
Vi märkte nu att betan är full men förhoppningsvis öppnas den upp för fler inom kort så ni kan testa.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.