Metadata för ”M1X MacBook Pro” fanns med i Apples video på YouTube

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det är metadata för Apples video på YouTube som utöver alla operativsystem avslöjar orden ”M1X MacBook Pro”. Många spådde att just detta skulle visas upp under Apples sändning i måndags. Det verkar som att människorna bakom Apples konto på YouTube antingen ville utnyttja skvallret på internet eller råkade avslöja något som ströks i sista sekund. Om det stämmer kan vi åtminstone förbereda oss för att M1X blir Apples nästa Apple Silicon-chip i en kommande MacBook Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.