Metadata för ”M1X MacBook Pro” fanns med i Apples video på YouTube

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det är metadata för Apples video på YouTube som utöver alla operativsystem avslöjar orden ”M1X MacBook Pro”. Många spådde att just detta skulle visas upp under Apples sändning i måndags. Det verkar som att människorna bakom Apples konto på YouTube antingen ville utnyttja skvallret på internet eller råkade avslöja något som ströks i sista sekund. Om det stämmer kan vi åtminstone förbereda oss för att M1X blir Apples nästa Apple Silicon-chip i en kommande MacBook Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.