Med iOS 15 och macOS Monterey kommer vi kunna spela in när vi spelar spel

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.

Med iOS 15, iPadOS 15 och macOS Monterey kommer vi få möjligheten att spela in de sista 15 sekunderna av det vi nyss spelade. Detta genom att trycka på en dedikerad knapp på vår handkontroll. Detta kan vara kul att göra om man lyckas med något extra roligt eller tokigt i ett spel och istället för att sitta och spela in hela skärmen så är detta helt klart ett smidigt alternativ.

Så är du en gamer av rang som vill kunna spela in och dela episka boss-strider och annat så får du inte missa att uppdatera dina enheter i höst när de nya uppdateringarna lanseras.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.