Med iOS 15 och macOS Monterey kommer vi kunna spela in när vi spelar spel

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.

Med iOS 15, iPadOS 15 och macOS Monterey kommer vi få möjligheten att spela in de sista 15 sekunderna av det vi nyss spelade. Detta genom att trycka på en dedikerad knapp på vår handkontroll. Detta kan vara kul att göra om man lyckas med något extra roligt eller tokigt i ett spel och istället för att sitta och spela in hela skärmen så är detta helt klart ett smidigt alternativ.

Så är du en gamer av rang som vill kunna spela in och dela episka boss-strider och annat så får du inte missa att uppdatera dina enheter i höst när de nya uppdateringarna lanseras.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.