Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Med iOS 15 och macOS Monterey kommer vi kunna spela in när vi spelar spel

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.

Med iOS 15, iPadOS 15 och macOS Monterey kommer vi få möjligheten att spela in de sista 15 sekunderna av det vi nyss spelade. Detta genom att trycka på en dedikerad knapp på vår handkontroll. Detta kan vara kul att göra om man lyckas med något extra roligt eller tokigt i ett spel och istället för att sitta och spela in hela skärmen så är detta helt klart ett smidigt alternativ.

Så är du en gamer av rang som vill kunna spela in och dela episka boss-strider och annat så får du inte missa att uppdatera dina enheter i höst när de nya uppdateringarna lanseras.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.