Ny urtavla till Apple Watch visades upp på WWDC-session

Även fast eventet är slut så betyder inte det att WWDC är över utan nu pågår olika sessioner där vi kanske fick se något som skall komma lite senare.

Många hoppades på att Apple skulle öppna upp som en liten App Store till Apple Watch där vi kan ladda ned och köpa urtavlor till vår klocka. Så blev det inte utan Apple visade enbart upp en ny urtavla för porträttlägen. Men under en WWDC-session så dök en bild upp på en urtavla som vi inte har sett förut och den kallas World Timer. Om denna kommer komma i en framtida watchOS 8-uppdatering återstår att se eller så valde kanske Apple att slopa den helt men missade att ta bort den ur sin presentation.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.