Ny urtavla till Apple Watch visades upp på WWDC-session

Även fast eventet är slut så betyder inte det att WWDC är över utan nu pågår olika sessioner där vi kanske fick se något som skall komma lite senare.

Många hoppades på att Apple skulle öppna upp som en liten App Store till Apple Watch där vi kan ladda ned och köpa urtavlor till vår klocka. Så blev det inte utan Apple visade enbart upp en ny urtavla för porträttlägen. Men under en WWDC-session så dök en bild upp på en urtavla som vi inte har sett förut och den kallas World Timer. Om denna kommer komma i en framtida watchOS 8-uppdatering återstår att se eller så valde kanske Apple att slopa den helt men missade att ta bort den ur sin presentation.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.