Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone-appar fungerar äntligen i landskapsläge med iPadOS 15

Det fortsätter dyka upp trevliga överraskningar efter Apples event och något som många länge har velat haft har nu äntligen kommit.

Vissa utvecklare har valt att inte anpassa sina appar till iPadOS och då har vi fått leva med att hålla vår iPad upprätt när dessa appar skall användas. Nytt i iPadOS 15 är nu att vi även kan använda apparna i landskapsläge. Detta underlättar enormt för alla som har sin iPad ihop med ett tangentbord eller helt sonika föredrar att hålla den i landskapsläge när den används. Precis som innan kan vi zooma in appen en aning och på sidorna möts vi nu av svarta ramar.

iPadOS 15 finns tillgängligt som beta för alla som har en utvecklarlicens och en publik beta skall komma i juli. iPadOS 15 kommer att släppas i höst.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.