HomeKit blir bättre och mer privat

Vi blev nästan lite oroliga men även HomeKit får lite kärlek i höst när Apples uppdateringar släpps.

I höst kommer du kunna använda dina HomePod Minis som högtalare till Apple TV i lossless. Tråkigt nog kommer Apple inte börja sälja HomePod Mini i år heller då vi inte var med på listan över nya länder som får den. Siri får nu även stöd för tredjepart så utvecklare kan bygga in Siri-stöd direkt i sina produkter - självklart med hög säkerhet så ingen information sipprar ut till personen som inte skall ha den. Vi får även Hem-stöd på Apple Watch och kan nu se direkt på klockan vem som plingar på vår dörr, status och om det har lämnats ett paket utanför dörren.

Det går även att se flera HomeKit-kompatibla kameror på Apple TV och kontrollera tillbehör som finns i närheten.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.