WWDC:

Rykte: Större uppdatering av iMessage och Safari kommer visas upp på WWDC

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för WWDC och har vi tur blir det både hårdvara och mjukvara som visas upp.

På måndag är det äntligen dags för WWDC och Apple kommer då visa upp nya versioner av sina operativsystem och med lite tur även hårdvara. Ett nytt rykte har seglat upp på internets stora vågor och det är att iMessage, Safari, Kartor och appen Hälsa kommer att få större uppdateringar. Det framgår inte vad dessa uppdateringar kommer innehålla men visst finns det förbättringspotential i samtliga tjänster ovan. Det hade varit trevligt med en bättre sökfunktion i iMessage, trådar i en chattgrupp kan helt klart göras bättre, markera ett meddelande som oläst hade varit väldigt trevligt också.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Mark Gurman har även han sedan tidigare sagt att iMessage kommer att få en hel del fina uppdateringar och röra sig mer mot det sociala hållet med iMessage på samma sätt som vi idag har det i Messenger och WhatsApp.

Vad hoppas du att Apple ändrar i tjänsterna/apparna ovan?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.