WWDC:

Rykte: Större uppdatering av iMessage och Safari kommer visas upp på WWDC

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för WWDC och har vi tur blir det både hårdvara och mjukvara som visas upp.

På måndag är det äntligen dags för WWDC och Apple kommer då visa upp nya versioner av sina operativsystem och med lite tur även hårdvara. Ett nytt rykte har seglat upp på internets stora vågor och det är att iMessage, Safari, Kartor och appen Hälsa kommer att få större uppdateringar. Det framgår inte vad dessa uppdateringar kommer innehålla men visst finns det förbättringspotential i samtliga tjänster ovan. Det hade varit trevligt med en bättre sökfunktion i iMessage, trådar i en chattgrupp kan helt klart göras bättre, markera ett meddelande som oläst hade varit väldigt trevligt också.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Mark Gurman har även han sedan tidigare sagt att iMessage kommer att få en hel del fina uppdateringar och röra sig mer mot det sociala hållet med iMessage på samma sätt som vi idag har det i Messenger och WhatsApp.

Vad hoppas du att Apple ändrar i tjänsterna/apparna ovan?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.