Sensibo Pure får stöd för HomeKit

I dessa pollentider så är det många som renar luften inomhus för att lindra sina besvär men få luftrenare har stöd för HomeKit.

Sensibo Pure är en luftrenare som gör livet enklare för pollenallergiker, de som är känsliga för damm/kvalster eller har ett rum med dålig ventilation som till exempel en källare. Igår meddelade Sensibo att Sensibo Pure blir snäppet vassare då den nu får stöd för HomeKit. Det finns idag väldigt få luftrenare idag med stöd för HomeKit så detta var en trevlig nyhet. I Sensibo-appen går vi in i inställningar, klickar på HomeKit och scannar eller skriver ned setup-koden. Vi slänger oss in i Hem-appen och söker efter den och sen är det klart.

När Sensibo Pure väl är inne i Hem-appen kan vi stänga av den eller justera styrkan. Vi kan även skapa scenarion så som att den skall stänga av sig när sista personen lämnar hemmet. Har ni dålig koll på Sensibo Pure så kan ni läsa vår recension här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.