Rykte: iPhone 13 får större batteri

iPhone 13 som troligen presenteras inom 4 månader kan ha fått sin batterikapacitet och ritningar läckta.

Det är Twitter-profilen l0vetodream som har släppt vad som påstås vara batterikapaciteten för iPhone 13. Det verkar vara Apples största och dyraste iPhone som får största lyftet. iPhone 13 Pro Max skall enligt ryktet få 4352mAh vilket lär ge längre batteritid än nuvarande 3687mAh som sitter i iPhone 12 Pro Max. iPhone 13 och iPhone 13 Pro kommer öka med 280mAh från nuvarande generation till 3095mAh. Även Apples minsting iPhone 13 Mini kommer att öka till 2406mAh. Om dessa även får de ryktade LTPO-panelerna kan det bli en rejäl skjuts i batteritid i årets iPhone.

Även Jon Prosser släppte en video tillsammans med CAD-ritningar på kommande iPhone 13-modeller. I videon tar han upp att de kommer växa lite på tjockleken för att kunna hushålla de nya batterierna. Rykten om en mindre flärp bekräftas även av Prosser.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.