Gear4 lanserar iPad-fodral för barn

Det Zagg-ägda bolaget Gear 4 visar idag upp ett iPad-fodral som skyddar våra dyra iPads mot våra små barn.

Barn må vara det mest fantastiska man kan få men något som barn inte är speciellt fantastiska på är att vara försiktiga med prylar. Gear4 visar idag upp ett iPad-fodral för barn som lanseras i tre olika färger. Orlando som fodralet heter klarar fall på upp till två meter och det har ett inbyggt ställ så vi enkelt kan placera iPaden på ett bord så de slipper hålla i den när de tittar på film. Stödet kan roteras 180 grader och kan användas som bärhandtag eller fästa på nackskyddet i bilen så det blir lugn och ro på bilsemestern.

Orlando passar till iPad 10,2" (2020, generation 7 och 8) och kostar 399 kronor och går att köpa redan idag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.