Prosser hävdar att Apple kommer lansera ny MacBook Pro under WWDC

Prosser håller liv i ryktena att nya MacBook Pro-modeller kan släppas lagom till sommaren och det kan vara mindre än två veckor tills vi får se dem.

Dagarna närmar sig till årets konferens för utvecklare till Apples produkter och många spekulerar i om det blir mer än bara mjukvara under eventet. Rykten om helt nydesignade MacBook Pro-modeller har cirkulerat ett tag och ritningar på dem hölls till och med gisslan ett tag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Nu går den högljudda läckan Jon Prosser ut och påstår sig ”bekräfta” att MacBook Pro kommer att lanseras under eventet. Gurman gick nyligen ut med rykten att både en modell med 14 tum och 16 tum kommer släppas under sommaren och få en uppföljare till M1 med kraftfullare chip med upp till 10 kärnors CPU, upp till 32 kärnors GPU och upp till 64GB minne.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.