iOS 14.6-betan avslöjar att nya hörlurar från Beats är på ingång

Det har varit mycket snack om att Beats som varumärke skall fasas ut men så verkar det inte riktigt bli.

I den senaste betan av iOS 14.6 och tvOS 14.6 har man kunnat gräva fram att Beats har ett par nya hörlurar på ingång som heter Beats Studio Buds. Det är ett par in-ear-hörlurar med ett liknande fodral som AirPods Pro men istället för de klassiska skaften som AirPods Pro har så är de mindre och lite mer diskreta. De kommer komma i tre olika färger, svart, vitt och rött och både fodralet och hörlurarna är i samma färg.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det finns ingen information om när dessa hörlurar kan tänkas komma eller vad de kommer att kosta men förhoppningsvis visar Beats upp dem snart.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.