Spotify HiFi kan släppas inom kort

Vi är inne i en era där alla vill ha det bästa ljudet från sina streamingtjänster och nu verkar Spotify vara nära att släppa Spotify HiFi.

Igår släppte Apple ett pressmeddelande och berättade att de kommer lansera Lossless-ljud utan extra kostnad till alla som prenumererar på Apple Music. Nu har en reddit-användare sett en HiFi-ikon i Spotify-appen vilket pekar på att en lansering kan vara nära. Knappen syns bara en kort sekund när användaren öppnar Spotify och vill ni se videon på det kan ni göra det här.

Spotify själva har ännu inte sagt när tjänsten skall komma eller om den kommer kosta något extra för prenumeranter. Men med tanke på att Apple kommer ge sina prenumeranter Lossless-ljud utan extra kostnad så måste nog Spotify nästan göra detsamma.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.