Nya iMac finns redan ute på YouTube

Den nya 24 tums iMac ska inte släppas förrän på fredag men redan nu har en unboxing letat sig ut på YouTube.

En video från kinesiska Gadget Guy där nya iMac demonstreras togs snabbt ned efter att Macrumors släppte en artikel för videon. Dock hade en användare på deras forum hunnit ladda ner videon för att senare lägga upp den på sin kanal. I videon får vi se den gula modellen tillsammans med matchande tillbehör och demonstrationer på dess nya funktioner så som Touch ID. Några vackra detaljer från Apple är att den klassiska loggan Hello dyker upp på skärmen när man startar upp tillsammans med matchande bakgrund.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
12 svar

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.