Apple släpper två Pride Edition-armband

Apple fortsätter sitt arbete för mänskliga rättigheter och idag är internationella dagen mot homo-, bi- och transfobi vilket Apple vill uppmärksamma.

Apple har släppt två nya armband för att stödja internationella dagen mot homo-, bi- och transfobi, även kallad IDAHOBIT. Syftet med den här dagen är att lyfta medvetenheten om hur viktigt det är att homosexuella, bisexuella och transpersoner inte utsätts för någon form av diskriminering. De nya armbanden heter Flätad sololoop Pride Edition och kostar 1095 kronor medans det andra heter Nike-sportloop Pride Edition och kostar 495 kronor. Båda finns tillgängliga hos Apple nu tillsammans med nya matchande urtavlor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.