Apple Music hintar om att musik kommer att "förändras för alltid"

Apple fortsätter ge oss brödsmulor tillsammans med alla rykten som cirkulerar. Den senaste hinten lovar en hel del från Apple Music.

På Apple Musics hemsida under bläddra finns nu en länk med texten "Gör dig redo - musik är på väg att förändras för all framtid." När man klickar möts man dock endast av Apple Musics logga som dansar i en animation. Detta är ytterligare ett tecken för att Apple Music när som helst kommer att uppdateras med nya funktioner. Många spekulerar i om det nya ryktade HiFi-ljudet kommer erbjuda Spatial Audio tillsammans med Apples hörlurar så som AirPods Pro, AirPods Max och oannonserade AirPods 3.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.