Logga för "Lossless" hittas i Apple Music

Om Apple släpper sitt nya förbättrade Apple Music imorgon återstår att se men att bättre ljud är på väg till tjänsten är definitivt en sanning.

Ryktena om att Apple kommer släppa musik i högre bitrate har cirkulerats ett tag nu och det påstås även att det blir officiellt imorgon. Till skillnad mot andra streamingtjänster verkar det som att Apple inte kommer att höja priserna utan erbjuda HiFi-musiken i nuvarande abbonemang. En ny "Lossless"-logga har hittats bland data i Apple Musics hemsida tillsammans med gömda referenser för både "Hi-Res Lossless" och "Dolby Atmos". Troligtvis kommer denna logga sitta på musikspår som erbjuder det bättre ljudet och med lite tur så har Apple avslöjat allt imorgon.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.