Rykte: AirPods 3 och Apple Music HiFi visas upp 18 maj

Går du och väntar på ett par nya AirPods eller vill ha högre bitrate på Apple Music? Då kanske det sker lite roliga saker den 18 maj.

Det är Apple-läckaren Luke Miani som berättar att Apple kommer att visa upp tredje generationens AirPods samt en HiFi-version av Apple Music den 18 maj. Det kommer dock inte göras i form av ett event utan enligt Luke kommer Apple skicka ut ett pressmeddelande. Detta är inte helt ovanligt då AirPods Pro presenterades via ett pressmeddelande så det känns inte helt orimligt. Ryktena har tidigare pekat på att nästa generation AirPods kommer att ha en liknande design som AirPods Pro men har ingen aktiv brusreducering. Vi har sedan tidigare testat "AirPods 3" som är baserade på ryktena och vad vi tycker om dem kan ni se i videon nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.