Apple slutar tillverka sina rymdgråa tillbehör till Mac

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

För ett tag sedan lade Apple ned iMac Pro-serien och till den datorn så fick man en rymdgrå Magic Mouse och ett rymdgrått Magic Keyboard. Dessa började sedan säljas separat men nu upphör tillverkningen av dem. Detta framgår på Apples egna hemsida om vi klicka oss in på Magic Mouse så står det att musen går att köpa så länge lagret räcker. Samma sak står det om vi går in på Magic Keyboard i rymdgrå färg och även Magic TrackPad.

Om det kommer komma en helt uppdaterad version eller om eran för rymdgråa produkter är över återstår att se. Vi på redaktionen ger inte upp hoppet om en rymdgrå iMac 32" men det känns lite oroande när tillbehören i samma färg försvinner.

Via MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.