Podcast

Wanted - Dead Or Alive

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Dennis och Larsson är spårlöst borta och dök inte upp när det var dags för poddinspelning så en förvirrad duo försöker ta sig an uppgiften själva. Marcus pratar om de nya färgerna som ryktas komma till MacBook Air och Apple kommer förbättra AirTags avsevärt i den kommande iOS 14.6-versionen. Vi kastar även lite hat på Magic Mouse och Mathias har testat två hubbar från OWC som han har fattat nästan lite obehagligt mycket tycke om. Detta och mycket mer kan du förvänta dig i denna veckas avsnitt av Macradion.

Missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal där vi kontinuerligt lägger ut recensioner och mindre tester.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har även en webbutik som ni kan besöka här!

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.