Netatmos smarta videodörrklocka får stöd för Google Assistent och Amazon Alexa

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Netatmo har börjat skicka ut uppdateringen för videodörrklockan och det kommer alltså ge stöd för alla tre röstassistenterna från Apple, Google och Amazon. Uppdateringen kommer ske automatiskt under kommande dagar för alla som äger dörrklockan. Tillsammans med uppdateringen kommer man att ha tillgång till funktioner som finns i Google Assistent och Amazon Alexa. Exempelvis att kunna se kameran i kompatibla smarta skärmar som Nest Hub eller Echo Show.

Här kan ni se våran recension av Netatmos smarta videodörrklocka:

Recension: Netatmo Video Doorbell - vad ger HomeKit vår ringklocka?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.