MacBook Air kan komma i samma färger som nya iMac

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

Det är Jon Prosser som är i farten och har släppt ett gäng renderingar på nästa generations MacBook Air som enligt honom kommer i fler färger. Mer specifikt så ser det ut att vara samma härliga färger som vi kan välja på nya iMac. Precis som med iMac så kommer den klassiska svarta ramen runt skärmen även bli vit på MacBook Air om vi vågar tro det Prosser säger. Den lite avsmalnade kanten som MacBook Air alltid har haft är även borta och nu ser vi samma designspråk som vi har på MacBook Pro. Prosser säger att han inte är helt säker på att det är en MacBook Air utan det kan även handla om att MacBook återuppstår från de döda.

Om detta rykte stämmer återstår att se, men lite mer färg i tillvaron är väl aldrig fel eller vad säger ni?

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.