ViralTag

AirTag-kort i plånboken, nyckelrings-hål eller AirTag på katten - internet har testat

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

Ifixit har bemött kritiken om att Apples spårare kräver tillbehör för enkla funktioner så som att sitta i nyckelknippan. I deras video har de exakt utmätt vart man kan borra i den utan att göra sönder den. Dock så skadas ju så klart möjlighet till garanti och skydd mot fukt.

För alla som funderar på att fästa en AirTag på deras husdjur kanske kan släppa den tanken nu. För mindre husdjur är den i vägen när de ska äta och sökfunktionen är inte riktigt optimal för djur som ständigt rör på sig.

Att ha en AirTag i plånboken kan vara svårt för alla med lite mindre plånböcker. Detta väckte idén för Andrew Ngai att skapa ett kort av den lilla trackern.

Ni har väl inte missat vår recension av AirTag:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.