AirPods 3 - kopian av en produkt som ännu inte finns

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirPods 3 har det haglat rykten om länge men ännu har Apple inte visat upp någon uppföljare till deras vanliga AirPods. Ryktena har sagt att de kommer ha en design som liknar AirPods Pro men utan gummipluppar. Trots att AirPods 3 bara är ett rykte så stoppar det inte kopieringsfabrikerna i Kina så vi klickade hem ett par för att se om de är något att ha. Priset landade på 343 kronor för hörlurarna och sen blev det 101 kronor i tullavgift och de köptes på AliExpress.

Gillar ni det vi gör? Glöm inte att prenumera på vår YouTube-kanal Macradion.

Skriven av Marcus Attefors

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.