Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hemlig utvecklarmeny hittad för AirTag

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Det är på Twitter-kontot LP iHacktu Pro vi kan se att det finns en dold utvecklarmeny som vi vanliga dödliga kan komma åt. När vi går in i Hitta-appen så klickar vi in oss på fliken "föremål" och sedan väljer vi en av våra saker som en AirTag sitter på. Vi trycker sedan på "Sök i närheten" och överst på skärmen står namnet på vår AirTag. Trycker vi på namnet fem gånger så får vi upp en utvecklarmeny där vi ser en hel del data. I videon nedan kan ni se exakt vad vi kan kika på och ändra. För att komma åt menyn så verkar det som att man måste ha iOS 14.5.1 installerat. Värt att säga är även att det kanske inte är superbra att dra i de olika reglagen om du inte vet vad du ändrar då det skulle kunna påverka din AirTag.

Har du ännu inte slagit till på en AirTag och undrar hur de fungerar? Missa inte vår recension:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter, tack till iDrewn

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.