Hemlig utvecklarmeny hittad för AirTag

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Det är på Twitter-kontot LP iHacktu Pro vi kan se att det finns en dold utvecklarmeny som vi vanliga dödliga kan komma åt. När vi går in i Hitta-appen så klickar vi in oss på fliken "föremål" och sedan väljer vi en av våra saker som en AirTag sitter på. Vi trycker sedan på "Sök i närheten" och överst på skärmen står namnet på vår AirTag. Trycker vi på namnet fem gånger så får vi upp en utvecklarmeny där vi ser en hel del data. I videon nedan kan ni se exakt vad vi kan kika på och ändra. För att komma åt menyn så verkar det som att man måste ha iOS 14.5.1 installerat. Värt att säga är även att det kanske inte är superbra att dra i de olika reglagen om du inte vet vad du ändrar då det skulle kunna påverka din AirTag.

Har du ännu inte slagit till på en AirTag och undrar hur de fungerar? Missa inte vår recension:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter, tack till iDrewn

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.