AirTags kan ha varit redo att släppas i två år

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Rykten och spekulationer om AirTags har cirkulerat sedan 2019 och nu när de äntligen har släppts så stärks bevisen för att de varit redo lika länge. På förpackningarna för både den lilla trackern och tillbehören visar det sig stå 2020 och till och med 2019.

Många tror att Apple har flyttat på släppet för att få ut ”Find my network” innan för att undvika fler anmälningar om antitrust. Sedan kan de till slut ha känt sig pressade att släppa innan Samsung fick ut sina trackers med UWB (Ultra wideband).

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: TomsGuide

Skriven av Marcus Larsson

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.