Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart blir det lite billigare att köpa appar i App Store

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Apple meddelade igår att de har justerat skatt och priser på App Store i Kenya, Nigeria, Peru och Sverige. Men av dessa länder är det bara Sverige som får sig en sänkning av priset, för de andra blir det lite dyrare. I ett mail som gick ut till app-utvecklare skriver Apple:

When taxes or foreign exchange rates change, we sometimes need to update prices on the App Store in certain regions and/or adjust your proceeds. In the next few days, prices of apps and in-app purchases (excluding auto-renewable subscriptions) on the App Store will change.

Svenska kronan har blivit starkare sedan förra höjningen som Apple gjorde och därför kommer de nu justerat detta så vi inte betalar för mycket för våra prenumerationer och appar. Nedan kan ni se prisjusteringarna:

  • Appar som kostade 12 kr kommer kosta 11 kr

  • Appar som kostade 25 kr kommer kosta 20 kr

  • Appar som kostade 35 kr kommer kosta 30 kr

  • Appar som kostade 50 kr kommer kosta 45 kr

Källa: Apple, via 9To5Mac, Tack till Jonas!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.