Epic Games VS Apple

Kaosartad första dag i rättegången mellan Epic och Apple

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Under dagens rättegång mellan Epic Games och Apple lyckades fans ta reda på domstolens officiella telekonferens-nummer. I högtalarna skreks det ut Epic Games hashtag ”Free Fortnite”, svordomar och Travis Scotts musik. Till slut lyckades personalen tysta telefonlinjen och starta rättegången. Den förväntas pågå i tre veckor och domaren sade strax efter incidenten att de nu har kontroll över telefonsystemet och att det inte kommer upprepas.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.