Rykte: Apple Music HiFi kan släppas under kommande veckor

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Det är kod som hittats i senaste betan av iOS 14.6 som skvallrar om att Apple Music kommer uppdateras med hifi-ljud. Källor har dessutom skvallrat om att Apple kommer låta månadskostnaderna stanna på 99 kronor i månaden. Spotify har nyligen annonserat deras intåg i en bättre ljudupplevelse men för en högre månadskostnad och lär inte bli nöjda när de får höra att Apple fortsätter vara det billigare alternativet.

Via: Mgs blog

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.