Idag lanseras AirTag

Idag kommer alla glömska människor jubla för nu börjar AirTag levereras runt om i världen.

Om du var snabb på köpknappen förra fredagen så är chansen stor att du idag kommer att få din beställning av AirTag. Den lilla taggen som är slarvens bästa vän är äntligen här. Vi har nyligen recenserat AirTag och summeringen lyder:

"AirTag är en helt ny typ av produkt från Apple och vi kan inget annat än att älska den från första stund. Undertecknad är en riktig slarver och med hjälp av AirTag kommer jag numera alltid kunna hitta mina nycklar och min plånbok på ett snabbt och smidigt sätt. Apple har även ett stort övertag jämfört med sina konkurrenter då det finns så kopiöst mycket uppkopplade Apple-enheter i rörelse så oddsen att vi hittar vår borttappade pryl utomhus är betydligt större jämfört med andra tillverkare. Så är du en slarver så är AirTag ett givet köp och en AirTag kostar 350 kronor och ett paket med fyra AirTags landar på 1 195 kronor."

Vill du läsa hela recensionen går det att göra här, och vill du se vår videorecension medans du väntar på att budet skall komma så har du den nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.