Idag lanseras AirTag

Idag kommer alla glömska människor jubla för nu börjar AirTag levereras runt om i världen.

Om du var snabb på köpknappen förra fredagen så är chansen stor att du idag kommer att få din beställning av AirTag. Den lilla taggen som är slarvens bästa vän är äntligen här. Vi har nyligen recenserat AirTag och summeringen lyder:

"AirTag är en helt ny typ av produkt från Apple och vi kan inget annat än att älska den från första stund. Undertecknad är en riktig slarver och med hjälp av AirTag kommer jag numera alltid kunna hitta mina nycklar och min plånbok på ett snabbt och smidigt sätt. Apple har även ett stort övertag jämfört med sina konkurrenter då det finns så kopiöst mycket uppkopplade Apple-enheter i rörelse så oddsen att vi hittar vår borttappade pryl utomhus är betydligt större jämfört med andra tillverkare. Så är du en slarver så är AirTag ett givet köp och en AirTag kostar 350 kronor och ett paket med fyra AirTags landar på 1 195 kronor."

Vill du läsa hela recensionen går det att göra här, och vill du se vår videorecension medans du väntar på att budet skall komma så har du den nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.