Idag kan du förhandsboka nya iMac, Apple TV och iPad Pro

Förra fredagen kunde vi förhandsboka AirTag och idag är det dags för nya iMac, iPad Pro och Apple TV.

Idag kommer många som beställde AirTag förra fredagen få sina beställningar och är du sugen på att köpa något mer så går det idag att förhandsboka nya iMac, iPad Pro och Apple TV. Apple har inte gått ut med någon exakt tid men ryktena pekar på att det blir 14:00. Samtliga produkter kommer att lanseras under andra halvan av maj och känner du att du inte behöver en ny Apple TV så går det även att enbart beställa den nya kontrollen.

Nya iMac har en helt ny design och kommer nu med Apple Silicon och den börjar på 15 995 kronor. Nya Apple TV kommer med en snabbare processor och en helt omgjord Siri Remote. Priset börjar på 1 995 kronor och nya Siri Remote kostar 650 kronor om du vill köpa den löst och den fungerar med Apple TV 4 och nyare. Nya iPad Pro kommer utrustad med Apples M1-processor, Liquid Retina XDR-skärm och Thunderbolt. Den börjar på 9 495 kronor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.