Idag kan du förhandsboka nya iMac, Apple TV och iPad Pro

Förra fredagen kunde vi förhandsboka AirTag och idag är det dags för nya iMac, iPad Pro och Apple TV.

Idag kommer många som beställde AirTag förra fredagen få sina beställningar och är du sugen på att köpa något mer så går det idag att förhandsboka nya iMac, iPad Pro och Apple TV. Apple har inte gått ut med någon exakt tid men ryktena pekar på att det blir 14:00. Samtliga produkter kommer att lanseras under andra halvan av maj och känner du att du inte behöver en ny Apple TV så går det även att enbart beställa den nya kontrollen.

Nya iMac har en helt ny design och kommer nu med Apple Silicon och den börjar på 15 995 kronor. Nya Apple TV kommer med en snabbare processor och en helt omgjord Siri Remote. Priset börjar på 1 995 kronor och nya Siri Remote kostar 650 kronor om du vill köpa den löst och den fungerar med Apple TV 4 och nyare. Nya iPad Pro kommer utrustad med Apples M1-processor, Liquid Retina XDR-skärm och Thunderbolt. Den börjar på 9 495 kronor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.