HomePod stereo - nu till Mac

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.

macOS uppdaterades häromdagen till version 11.3 där vi fick stöd för HomePod i stereo via Airplay2. Det enda vi behöver göra är att via vår iPhone lägga två HomePods i samma rum i HomeKit. I menyn väljer vi sedan att stereokoppla två av våra HomePods. Detta går att göra med både HomePod och HomePod Mini. Värt att tänka på är att systemljuden från macOS inte kommer spelas upp i HomePod. Och om vi startar om vår dator så kommer inte kopplingen via AirPlay2 hänga kvar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Mathias Severyd

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.