Precisionssökning med AirTag fungerar inte med senaste iOS-betan

Imorgon lanserar Apple äntligen de efterlängtade AirTags men om du har senaste betan så kommer det inte vara felfritt.

Om du var snabb på köpknappen i förra veckan så kan du förvänta dig att få hem AirTag imorgon. Det finns dock en sak som undertecknad noterade och det är att om du har installerat senaste iOS 14.6-betan så kommer precisionssökning inte att fungera. I Hitta-appen får vi inte upp alternativet utan kan enbart se vår AirTag på en karta och inte bli guidade av en pil fram till det borttappade objektet. Vill du veta hur precisionssökning går till kan du ta en titt på vår recension nedan.

Så om du inte orkar vänta på en ny uppdatering av iOS 14.6 betan så kan det vara klokt att hoppa ned till iOS 14.5.

Skriven av Marcus Attefors

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.