Rykte: Apples M2-processor börjar massproduceras

Apples val att skapa sina egna processorer även för sina datorer ser ut att ha blivit en succé och övergången från Intel till M1 har faktiskt varit smärtfri för de flesta.

Ny skriver AppleInsider att andra generationen av Apples egna M-processor har gått in i massproduktion och kommer släppas i MacBook Pro-serien under andra halvan av 2021. M2-processorn väntas alltså dykas upp i nya produkter redan i juli så det är inte helt omöjligt att Apple presenterar den på WWDC som går av stapeln i juni. AppleInsiders källa säger att MacBook Pro blir först ut med nya M2-processorn men att fler produkter kommer att få den under året.

Vi hoppas att det inte dröjer allt för länge innan Apple presenterar en stor modell av nya iMac som då gissningsvis även lanseras med nya processorn. Men med tanke på att MacBook Pro kan vara först ut i juli så kan det bli så att vi får vänta fram till hösten.

Via AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.