Video

Sonos Roam - är två bättre än en?

Sonos Roam har funnits på marknaden ett tag nu och idag skall vi ta en titt på hur bra det blir om man stereokopplar två Roam.

En av många funktioner som nya Sonos Roam har är att om man köper två så går det att stereokoppla dem. Frågan är hur enkelt det är att koppla ihop dem och är det värt att köpa en till för stereofunktionen? För att kunna svara på dessa frågor styrde vi upp en middag och testade. Nedan kan ni se resultatet och har ni missat vår recension av Sonos Roam så kan ni även se den nedan. Gillar ni det vi gör så glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal.

Sonos Roam går att köpa i svart och vitt och priset ligger på 1 999 kronor.

Skriven av Marcus Attefors

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.