Vi testar den nya färgkalibreringen i Apple TV

Vi tittar idag närmare på den nya färgkalibreringen som kommer i tvOS 14.5 och ser hur enkelt eller svårt det är.

Någon gång nästa vecka kommer Apple släppa nya versioner av sina OS och idag skall vi titta närmare på en funktion som kommer i tvOS 14.5. Nytt är att vi kommer kunna kalibrera vår TV med hjälp av en iPhone som även den kör iOS 14.5. Som alltid med Apple så är det pedagogiskt, smidigt och enkelt och nedan kan ni kika på hur kalibreringen går till. Värt att nämna är att denna funktion enbart fungerar med en iPhone som har Face ID och en Apple TV 4, 4K eller den nya som kommer lanseras inom kort.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
14 svar

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.

Ljudigenkänning är en av de senare hjälpmedelsfunktionerna till iPhone och den kan meddela om den hör allt från brandlarm till husdjur.

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

AirTag har inte ens funnits på marknaden i två veckor och nu har ett forskarteam lyckas ta kontroll över dess funktioner.

Vi pratar väder och vind samtidigt som vi löser brott med Netatmos snygga och välfungerande helhetssystem.