Idag kan du förhandsboka AirTags och en färgglad iPhone 12

Lönen är här och passande till det så går det även idag att förhandsboka AirTag och en iPhone i en helt ny färg.

Nu har Apple i sedvanlig ordning stängt dörrarna till sin onlinebutik då vi idag 14:00 kan förbeställa både AirTag och en lila iPhone 12. AirTag har det ryktats om länge och i början på veckan höll Apple låda och visade upp den smarta lilla trackern som har fått gott mottagande av många som har fått testa dem.

Är du sugen på en AirTag så kostar en sådan 350 kronor och köper du ett fyrapack så landar det på 1 195 kronor. Tänk på att den inte har något hål i konstruktionen så vill du fästa den på nyckelknippan så är det lika bra att beställa en hållare till den på en gång. Förhandsbokar du idag så kan du förvänta dig en leverans nästa fredag om du är snabb på köpknappen vid 14:00.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vill du läsa lite mer om AirTag så kan du spana in länkarna nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.