Idag kan du förhandsboka AirTags och en färgglad iPhone 12

Lönen är här och passande till det så går det även idag att förhandsboka AirTag och en iPhone i en helt ny färg.

Nu har Apple i sedvanlig ordning stängt dörrarna till sin onlinebutik då vi idag 14:00 kan förbeställa både AirTag och en lila iPhone 12. AirTag har det ryktats om länge och i början på veckan höll Apple låda och visade upp den smarta lilla trackern som har fått gott mottagande av många som har fått testa dem.

Är du sugen på en AirTag så kostar en sådan 350 kronor och köper du ett fyrapack så landar det på 1 195 kronor. Tänk på att den inte har något hål i konstruktionen så vill du fästa den på nyckelknippan så är det lika bra att beställa en hållare till den på en gång. Förhandsbokar du idag så kan du förvänta dig en leverans nästa fredag om du är snabb på köpknappen vid 14:00.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vill du läsa lite mer om AirTag så kan du spana in länkarna nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.

Ljudigenkänning är en av de senare hjälpmedelsfunktionerna till iPhone och den kan meddela om den hör allt från brandlarm till husdjur.

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

AirTag har inte ens funnits på marknaden i två veckor och nu har ett forskarteam lyckas ta kontroll över dess funktioner.

Vi pratar väder och vind samtidigt som vi löser brott med Netatmos snygga och välfungerande helhetssystem.