Touch ID på de nya tangentborden från Apple fungerar med alla M1-datorer

Det vara inte bara nya iMac-modeller som visades upp igår utan även ett nytt Magic Keyboard.

Strax efter eventet så började forum runt om i världen fyllas med frågor om det nya Magic Keyboard kommer fungera med äldre enheter. Svaret är att tangentbordet fungerar med samtliga Mac-modeller men vill du kunna använda Touch ID så behöver det vara en dator med M1-processorn för att det skall fungera. Apples nya Magic Keyboard går inte att köpa separat ännu utan de följer enbart med när man köper nya iMac.

Apple kommer med största sannolikhet släppa tangentborden separat senare precis som de gjorde med Space Grey-modellen av tangentbord och mus som följde med iMac Pro.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.

Ljudigenkänning är en av de senare hjälpmedelsfunktionerna till iPhone och den kan meddela om den hör allt från brandlarm till husdjur.

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

AirTag har inte ens funnits på marknaden i två veckor och nu har ett forskarteam lyckas ta kontroll över dess funktioner.

Vi pratar väder och vind samtidigt som vi löser brott med Netatmos snygga och välfungerande helhetssystem.