Se det viktigaste från Apple's event igår

Apple överraskade många igår genom att visa upp en rad nya produkter och om du missade eventet så kan du nu kika på det lite snabbt.

AirTag, en helt ny iMac, iPad Pro, Apple TV och ny Siri Remote var några av nyheterna på gårdagens event. Apple tog nog oss alla lite på sängen igår då de flesta trodde att det skulle bli ett event som till största del fokuserade på iPad men så blev det inte. Råkade du missa gårdagens event så har Macrumors löst biffen genom att presentera det allra viktigaste på sex minuter så du snabbt kan uppdatera dig på allt som hände.

Vad var det bästa som visades upp igår? Skriv gärna bland våra kommentarer!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.

Ljudigenkänning är en av de senare hjälpmedelsfunktionerna till iPhone och den kan meddela om den hör allt från brandlarm till husdjur.

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

AirTag har inte ens funnits på marknaden i två veckor och nu har ett forskarteam lyckas ta kontroll över dess funktioner.

Vi pratar väder och vind samtidigt som vi löser brott med Netatmos snygga och välfungerande helhetssystem.