Apple presenterade äntligen en ny Apple TV

Under kvällens fullpackade event presenterade Apple äntligen en uppgraderad Apple TV med nytt chip och ny kontroll.

Den nya Apple TV är uppgraderas till chippet A12 och bli mycket snabbare än den fyra år gamla Apple TV 4K. Med din iPhone kommer du att kunna färgkalibrera bilden och det blev äntligen en ny fjärrkontroll med knappar och en aluminum-design som påminner om iPhone. Det går att förhandsboka Apple TV den 30 april och priset börjar på 1995 kronor och den nya Siri-kontrollen kommer att gå att köpa separat för 650 kronor för den som vill och den är bakåtkompatibel.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
10 svar

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.