Äntligen kom den - Airtag

Apple håller låda idag och äntligen fick vi produkten vi har väntat så länge på - AirTags.

AirTag har äntligen sett dagens ljus och den lilla taggen skall hjälpa oss att hålla koll på våra prylar. Slarvar du ofta bort dina nycklar eller plånbok så är det bara att lägga en AirTag i plånboken så kan du alltid hitta den igen. När vi köper AirTag så kan vi välja att göra de mer personliga med emojis och det kommer även kommer olika hållare till dem. Tack vare U1-chippet som finns i enheter så som iPhone 12 kan vi guidas i telefonen för att hitta var vår pryl ligger.

En AirTag kostar 350 kronor och ett fyra-pack går loss på 1195 kronor och de lanseras den 30 april.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
39 svar

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.