Rykte:

Enligt denna analytikern kan priset stiga för iPad Pro

För alla som väntar på iPad Pro kommer här ett lite tråkigare rykte som vi hoppas inte blir sanning även om det kanske inte rör alla modeller.

Imorgon förväntas iPad Pro presenteras av Apple och några av uppgraderingarna ryktas bli Mini LED för den större modellen och att båda släpps med alternativ för 5G. Wedbush-analytikern Daniel Ives skriver inte några detaljer men tror att iPad Pro kommer att öka lite på prislappen. Antagligen skulle det här inte röra priset för de modeller med endast WiFi utan kan höjas för de med 5G. Något som tidigare ryktades ske när iPhone fick 5G men som i slutändan faktiskt höll sig till tidigare prisnivåer.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.