Rykte:

Apple kan släppa ny prenumerationstjänst för Podcaster imorgon

Ryktena duggar tätt inför Apples event som blir av imorgon och det lär bli ett stort event om allt som skrivs och sägs ska få plats.

Enda sedan Spotify började köpa upp podcaster för att bli exklusiva till deras plattform har diskussioner cirkulerats om hur Apple ska agera. Peter Kafka som skriver för Vox Media vågar åtminstone påstå att det är stor chans att Apple presenterar en alternativ prenumerationstjänst för Podcaster imorgon. Troligtvis kommer den finnas som ett val vid sidan av alla reklamfinansierade podcaster och Apple kommer troligtvis finansiera exklusiva poddar för just den tjänsten.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.