Rykte:

Konceptbilder som visar hur iPhone 13 får ny kameramodul

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Vad som sägs vara renderingar på kommande iPhone landade på internet i veckan och nu har konceptbilder skapats baserat på dem. Dessa är alltså bilder på kommande iPhone 13 och iPhone 13 Mini. Pro-modellerna sägs behålla samma ordning på linserna i kameramodulen medans dessa med endast två objektiv går från att ha haft dem i en rak linje till att flyttas till övre vänster- och nedre högerkant i den fyrkantiga modulen. Dessa förändringar tillsammans med en mindre flärp på framsidan kommer nog vara de enda skillnader mot fjolårets modeller.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.