Rykte:

Konceptbilder som visar hur iPhone 13 får ny kameramodul

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Vad som sägs vara renderingar på kommande iPhone landade på internet i veckan och nu har konceptbilder skapats baserat på dem. Dessa är alltså bilder på kommande iPhone 13 och iPhone 13 Mini. Pro-modellerna sägs behålla samma ordning på linserna i kameramodulen medans dessa med endast två objektiv går från att ha haft dem i en rak linje till att flyttas till övre vänster- och nedre högerkant i den fyrkantiga modulen. Dessa förändringar tillsammans med en mindre flärp på framsidan kommer nog vara de enda skillnader mot fjolårets modeller.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.