Rykte:

Apple kan släppa vårkollektion av skal nästa vecka

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Twitterprofilen Tommy Boi har släppt bilder på vad som påstås vara kommande skal till iPhone 12-serien. Dessa nya färger från Apple verkar släppas i samband med eventet som blir av på tisdag. På eventet kommer troligtvis endast iPad Pro och möjligtvis en ny iPad Mini visas och mindre tillbehör så som skal kan släppas i samband för att öka uppmärksamheten.

Detta kan också vara en indikation på att liknande färger kommer i banden till Apple Watch. Tommy Boi släppte även en väldigt lågupplöst bild på något som skulle kunna vara ena kanten av en AirTag. Om dessa släpps nästa vecka eller ens visas upp är fortfarande osäkert men ryktena kommer säkerligen fortsätta.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.