Rykte:

Apple kan släppa vårkollektion av skal nästa vecka

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Twitterprofilen Tommy Boi har släppt bilder på vad som påstås vara kommande skal till iPhone 12-serien. Dessa nya färger från Apple verkar släppas i samband med eventet som blir av på tisdag. På eventet kommer troligtvis endast iPad Pro och möjligtvis en ny iPad Mini visas och mindre tillbehör så som skal kan släppas i samband för att öka uppmärksamheten.

Detta kan också vara en indikation på att liknande färger kommer i banden till Apple Watch. Tommy Boi släppte även en väldigt lågupplöst bild på något som skulle kunna vara ena kanten av en AirTag. Om dessa släpps nästa vecka eller ens visas upp är fortfarande osäkert men ryktena kommer säkerligen fortsätta.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.