En ny Apple Pencil ryktas komma nästa vecka

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Weibo-användaren UnclePan som tidigare har haft ganska pricksäkra läckor har lagt ut en bild på vad som vara nästa Apple Pencil. Det ser inte ut att vara några stora förändringar men det vi kan se på bilden är att Apple Pencil nu är glansig istället för matt.

På tisdag nästa vecka kommer Apple hålla låda 19:00 svensk tid och då förväntas vi se nya iPad-modeller så en ny penna känns inte helt orimligt. Utöver uppdaterade iPad Pro-modeller förväntas vi se en ny iPad Mini med samma design som tidigare, en ny billigare iPad-modell och kanske med lite tur en uppdaterad iMac med ny design och Apple Silicon och kanske även AirTags.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.