En ny Apple Pencil ryktas komma nästa vecka

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Weibo-användaren UnclePan som tidigare har haft ganska pricksäkra läckor har lagt ut en bild på vad som vara nästa Apple Pencil. Det ser inte ut att vara några stora förändringar men det vi kan se på bilden är att Apple Pencil nu är glansig istället för matt.

På tisdag nästa vecka kommer Apple hålla låda 19:00 svensk tid och då förväntas vi se nya iPad-modeller så en ny penna känns inte helt orimligt. Utöver uppdaterade iPad Pro-modeller förväntas vi se en ny iPad Mini med samma design som tidigare, en ny billigare iPad-modell och kanske med lite tur en uppdaterad iMac med ny design och Apple Silicon och kanske även AirTags.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.