Urbanista Los Angeles är ett par solcellsdrivna hörlurar

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Urbanista presenterar idag sina nya hörlurar Los Angeles som laddas upp med hjälp av solcellsmaterialet Powerfoyle. Materialet Powerfoyle som hittas på hörlurarna omvandlar alla former av ljus till energi och ger då laddning åt hörlurarna. I sitt pressmeddelande berättar Urbanista att en timme utomhus en solig dag ger tre timmars extra speltid och är det molnigt så ger en timme två timmars extra speltid. De kan även omvandla ljus inomhus till energi om de ligger i ett upplyst rum och ligger de så i en timme så ger det en timmes extra speltid.

Hörlurarna har en batteritid på 50 timmar, har aktiv brusreducering, ett transparent läge så vi hör omgivningen när vi lyssnar, sensorer så de stoppar eller startar musiken om vi tar av eller på oss hörlurarna, USB-C-laddning, Bluetooth 5.0 samt stöd för Siri och Google Assistant. Prislappen ligger på 1 999 kronor.

Källa: Urbanista

Skriven av Marcus Attefors

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.